Overige Producten

Welkom bij Samlex Europa’s overige stroomproducten, waar we een scala aan essentiële elektrische componenten bieden als aanvulling op uw stroomoplossingen. Ontdek onze producten van hoge kwaliteit:

Verken ons aanbod van overige categorieën:

Overige Accu Accessoires

Galvanische Isolator

Isolatiebescherming

PIR DC-schakelaar

Overige producten – Samlex Europa

Alle producten zijn zorgvuldig geselecteerd om de beste kwaliteit te bieden. Verken onze verschillende categorieën, elk speciaal gemaakt om te voldoen aan uw specifieke stroomgerelateerde vereisten:

Overige Accu Accessoires

Verbeter je accusystemen met een verscheidenheid aan Power Conversion Accessoires, waaronder een Battery Equaliser, Universal Battery Seperator voor Albright relais en 3 versies van Battery Data Loggers. Van connectoren tot aansluitklemmen, vind de componenten die je nodig hebt om je accu’s te onderhouden en te optimaliseren.

Galvanische Isolator

Gebruik galvanische isolatoren om een veilige en efficiënte stroomverdeling aan boord te garanderen. Om te voldoen aan de huidige CE-norm (ENSIO 13297) moet de aarde van de AC-walstroom worden verbonden met de aarde van de boot. Wanneer lichtgewicht vereist is, is de GI-16 het meest ideale product om te installeren tussen de aarde van de AC-walstroom en de boot.

Isolatiebescherming

Zorg voor veiligheid in je elektrische installaties met onze isolatiebewakers. Voorkom problemen met de detectie van potentiële isolatiefouten en behoud de veiligheid van je systeem.

PIR DC-Schakelaar

Eenvoudige en efficiënte stroomregeling is gegarandeerd met onze PIR DC-schakelaars. Deze apparaten kunnen beweging detecteren om DC-gevoede toepassingen te schakelen, waardoor de energie-efficiëntie en veiligheid worden verbeterd.

Neem contact op met Samlex

De diverse stroomproducten van Samlex Europe zijn ontworpen om praktische oplossingen te bieden voor diverse toepassingen. Elke categorie wordt ondersteund door onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Bekijk onze productpagina’s voor meer gedetailleerde informatie over elke categorie of neem contact op met ons ervaren team voor persoonlijk advies en hulp. Samlex Europe is uw vertrouwde partner voor uitgebreide stroomoplossingen.

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons deskundige team.

WIJ VERVULLEN UW BEHOEFTEN!

Overige producten

Sluit u aan bij de talloze tevreden klanten die vertrouwen op Samlex voor hun diverse Power Products.

Ontdek onze productcategorieën voor overige producten:

Samlex biedt een brede selectie van diverse stroomproducten. Bezoek onze productcategorie pagina om onze betrouwbare stroomoplossingen te ontdekken:

Batterij Accessoires Diversen: Ontdek onze beste selectie Accu Accessoires. Verbeter uw accusystemen met een verscheidenheid aan Power Conversion Accessoires

Galvanische isolator: Ontdek een veilige en efficiënte stroomverdeling aan boord met onze galvanische isolatoren.

Isolatiebewaker: Zorg voor veiligheid in uw elektrische installaties met onze isolatiebewakers.

PIR DC-schakelaar: Passieve infrarood DC-schakelaar

Begin vandaag!

Verken onze productcategorieën en vind de perfecte converter die voldoet aan uw unieke eisen. Met Samlex investeert u in topkwaliteit en -prestaties.

Voor vragen of hulp, neem gerust contact met ons op – ons toegewijde team staat klaar om u te helpen!

Samlex – Energie Voor Uw Avonturen, Overal.