Vrachtwagens

Voedingen en Omvormers voor de Vrachtwagenindustrie

Samlex Europa is uw one-stop-shop voor stroomconversieproducten voor vrachtwagens. Onze producten zijn ontworpen om uw vrachtwagen van stroom te voorzien en soepel te laten rijden, waar u ook heen gaat. Wij bieden een breed scala aan producten, waaronder omvormers, acculaders, DC-DC converters, intelligente accuscheiders en accubewakers, allemaal speciaal ontworpen voor gebruik in vrachtwagens.

 

Trucks

ISO 9001-2015 GECERTIFICEERD

EXPERTISE SINDS 1991

OFFERTE BINNEN 24 UUR

Onze producten

Onze omvormers leveren schone en betrouwbare wisselstroom, zodat je onderweg je elektronica en apparaten van stroom kunt voorzien. Of je nu je laptop moet opladen of een magnetron moet laten werken, onze omvormers leveren het vermogen dat je nodig hebt om de klus te klaren. En met ons brede assortiment omvormers hebben we een oplossing voor elke toepassing in de vrachtwagen, van kleine elektronica tot zwaar elektrisch gereedschap.

Onze acculaders zijn ontworpen om de accu’s van je truck opgeladen en klaar voor gebruik te houden, zodat je langer onderweg kunt blijven. Met een verscheidenheid aan oplaadopties en afmetingen hebben we een oplossing voor elke vrachtwagentoepassing, van systemen met één accu tot sets met meerdere accu’s.

Ontdek ons aanbod:

Industrial Power Supply Unit battery

Acculaders

Industrial Power Supply Unit converter

DC-DC Omvormer

Industrial Power Supply Unit AC DC

AC-DC Voeding

DC AC Industrial Power Supply Unit

DC-AC Omvormer

Voor elke vrachtwagentoepassing

Met onze DC-DC converters kunt u uw apparaten op het juiste spanningsniveau voeden, zodat u zeker weet dat uw systemen optimaal werken. Met een breed scala aan ingangs- en uitgangsspanningen hebben we een oplossing voor elke vrachtwagentoepassing, van het aansturen van kleine elektronica tot het voeden van systemen met een hoge vraag.

Hoogste niveau van service en ondersteuning

Bij Samlex Europe begrijpen we het belang van betrouwbaarheid en duurzaamheid in de vrachtwagenindustrie. Daarom zijn al onze power conversion producten gebouwd om lang mee te gaan, met een robuuste constructie en hoogwaardige componenten die bestand zijn tegen de eisen van de weg. Wij zetten ons in om onze klanten het hoogste niveau van service en ondersteuning te bieden, zodat u verzekerd bent van het vermogen dat u nodig heeft om uw truck soepel te laten rijden.

Offerte aanvragen

Of je nu een lange-afstands trucker bent of een lokale bezorger, Samlex Europe heeft de power conversion producten die je nodig hebt om je truck optimaal te laten rijden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en hoe we je kunnen helpen om onderweg van stroom te blijven voorzien. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en hoe wij u kunnen helpen om van stroom en verbinding verzekerd te blijven.