Scheepvaart

Voedingen en Omvormers voor de Scheepvaartindustrie

Als je in de scheepvaartindustrie werkt, weet je hoe belangrijk het is om betrouwbare en efficiënte stroomconversieproducten voor je schepen te hebben. Van het opladen van accu’s tot het voeden van navigatiesystemen, u hebt producten nodig die de unieke uitdagingen van het werken op het water aankunnen. Dat is waar onze stroom conversie-producten van pas komen.

Samlex supplies Marine industry

ISO 9001-2015 GECERTIFICEERD

EXPERTISE SINDS 1991

OFFERTE BINNEN 24 UUR

Onze producten

Onze stroomconversieproducten voor de scheepvaart zijn ontworpen om topprestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid te leveren, ongeacht de omstandigheden. We bieden een breed scala aan producten, waaronder acculaders, omvormers en DC-DC converters, allemaal speciaal ontworpen voor maritieme toepassingen.

Onze acculaders zijn ontworpen om uw scheepsaccu’s opgeladen en startklaar te houden, zodat u langer op het water kunt blijven. Onze omvormers leveren schone en betrouwbare wisselstroom, zodat u uw elektronica en apparaten van stroom kunt voorzien zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over storingen of spanningsschommelingen. En met onze DC-DC-omvormers kun je je apparaten op het juiste spanningsniveau voeden, zodat je zeker weet dat je systemen optimaal werken.

Ontdek ons aanbod:

Industrial Power Supply Unit battery

Acculaders

Industrial Power Supply Unit converter

DC-DC Omvormer

Industrial Power Supply Unit AC DC

AC-DC Voeding

DC AC Industrial Power Supply Unit

DC-AC Omvormer

Betrouwbare stroom leveren

Onze power conversion-producten voor de scheepvaartindustrie zijn allemaal ontworpen om de zware omstandigheden in de scheepvaart te weerstaan. Ze zijn gebouwd om duurzaam en corrosiebestendig te zijn en om de unieke uitdagingen van het gebruik op zee aan te kunnen. We begrijpen dat je schip een belangrijke investering is en onze producten zijn ontworpen om die investering te beschermen door betrouwbare stroom te leveren waar en wanneer je die het meest nodig hebt.

We voldoen aan uw behoeften

Met onze omvormingsproducten kun je erop vertrouwen dat je het vermogen hebt dat je nodig hebt om je vaartuig soepel te laten draaien, waar je ook bent op het water. Of je nu een commerciële visser bent of een recreatieve schipper, onze producten zijn ontworpen om aan je behoeften te voldoen en je verwachtingen te overtreffen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze stroomconversieproducten voor de scheepvaartindustrie en hoe we je kunnen helpen om op het water van stroom te blijven voorzien.

Offerte aanvragen

Of u nu een nieuw communicatiesysteem opzet of uw bestaande systeem upgradet, Samlex Europe heeft de power conversion producten die u nodig heeft om uw apparatuur betrouwbaar en efficiënt te laten werken. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze producten en hoe we u kunnen helpen om aangesloten te blijven.