Automotive

Voedingen en Omvormers voor de Automotive Industrie

Samlex Europa is uw vertrouwde partner voor stroomconversieproducten in de auto-industrie. Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke stroomconversiebehoeften van de auto-industrie, van het opladen van accu’s tot het voeden van boordsystemen.

 

ISO 9001-2015 GECERTIFICEERD

EXPERTISE SINDS 1991

OFFERTE BINNEN 24 UUR

Onze producten

We bieden een breed scala aan producten, waaronder acculaders, omvormers, DC-DC-omvormers, accubewakers en intelligente accuscheiders, allemaal speciaal ontworpen voor toepassingen in de auto-industrie. Onze acculaders zijn ontworpen om uw autoaccu’s opgeladen en startklaar te houden, zodat u langer onderweg kunt blijven.

Onze omvormers leveren schone en betrouwbare wisselstroom, zodat u uw elektronica en apparaten van stroom kunt voorzien zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over storingen of spanningsschommelingen. En met onze DC-DC-omvormers kun je je apparaten op het juiste spanningsniveau voeden, zodat je kunt garanderen dat je boordsystemen optimaal werken.

Ontdek ons aanbod:

Industrial Power Supply Unit battery

Acculaders

Industrial Power Supply Unit converter

DC-DC Omvormer

Industrial Power Supply Unit AC DC

AC-DC Voeding

DC AC Industrial Power Supply Unit

DC-AC Omvormer

Industrial Power Supply Units in the automotive industry

Betrouwbaarheid en duurzaamheid

Bij Samlex Europe begrijpen we dat betrouwbaarheid en duurzaamheid van cruciaal belang zijn in de auto-industrie. Daarom zijn al onze power conversion producten gebouwd om lang mee te gaan, met een robuuste constructie en hoogwaardige componenten die bestand zijn tegen de eisen van de weg. Onze producten zijn ontworpen om te functioneren onder de zwaarste omstandigheden, zodat u erop kunt vertrouwen dat ze een voertuig van stroom voorzien en soepel laten rijden, waar u ook bent op de weg.

Hoogste serviceniveau

We zetten ons in om onze klanten het hoogste niveau van service en ondersteuning te bieden, zodat u zeker weet dat u de juiste producten hebt voor uw communicatiebehoeften. Ons team van experts kan u helpen bij het kiezen van de juiste stroomconversieproducten voor uw specifieke toepassing en kan u technische ondersteuning en begeleiding bieden wanneer u die nodig hebt.

Offerte aanvragen

Of u nu een autofabrikant of een automotive aftermarket professional bent, Samlex Europe heeft de power conversion producten die u nodig heeft om uw voertuigen betrouwbaar en efficiënt te laten rijden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en hoe we u kunnen helpen om op de weg van energie te blijven voorzien.