Toeleverende Industrieën

Industrieën die Samlex Europe levert

Op zoek naar betrouwbare en hoogwaardige industriële voedingseenheden? Samlex Europe is uw leverancier voor stroomconversieproducten in de automobiel-, communicatie-, vrachtwagen- en scheepvaartindustrie. Met ons uitgebreide assortiment industriële voedingsunits hebben wij de perfecte oplossing voor uw specifieke stroombehoeften. Dit zorgt voor optimale prestaties en efficiëntie in uw industriële activiteiten. De industrieën waaraan Samlex Europe levert:

Samlex Supplies Automotive Industry

Auto-industrie

 
 

In de auto-industrie zijn voedingsunits essentieel voor verschillende toepassingen, van het opladen van accu’s tot het voeden van boordsystemen.

Samlex Europe biedt een breed assortiment voedingsunits die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in de auto-industrie.

 

 

 

Samlex-communication-power

Communicatie-industrie

 

Voor de communicatie-industrie zijn betrouwbare voedingsunits van cruciaal belang om een ononderbroken connectiviteit en werking van communicatiesystemen te garanderen.

Samlex Europe levert voedingsunits die zijn ontworpen om te voldoen aan de stroomvereisten van communicatieapparatuur.

 

Samlex supplies trucks industry

Vrachtwagen-industrie

Vrachtwagens, met hun unieke energiebehoeften, hebben gespecialiseerde voedingsunits nodig om hun activiteiten te ondersteunen.

Samlex Europe biedt betrouwbare voedingsunits die speciaal zijn ontworpen voor de vrachtwagenindustrie om essentiële systemen en apparaten te laten werken.

Samlex supplies Marine industry

Scheepvaart-industrie

In de maritieme industrie, waar het werken op het water zijn eigen uitdagingen kent, zijn betrouwbare voedingsunits van cruciaal belang voor de veiligheid en prestaties.

Samlex Europe is gespecialiseerd in stroomconversieproducten voor de maritieme sector die ontworpen zijn om de zware omstandigheden op zee te weerstaan.

ISO 9001-2015 GECERTIFICEERD

EXPERTISE SINDS 1991

OFFERTE BINNEN 24 UUR

Vertrouwde keuze voor verschillende industrieën

Als het gaat om industriële voedingen, is Samlex Europe de betrouwbare keuze voor de automobiel-, communicatie-, vrachtwagen- en scheepvaartindustrie.

Met onze focus op het leveren van betrouwbare, efficiënte en veilige voedingsoplossingen, stellen wij bedrijven in staat om optimale prestaties te bereiken en de productiviteit in hun respectieve sectoren te maximaliseren.

Neem vandaag nog contact met ons op om onze reeks voedingsunits te verkennen en ervaar het verschil in het voeden van uw industriële activiteiten.